23948sdkhjf

Dymatec troede de mistede kunden, da produktionen blev flyttet til Polen

I 2015 valgte Kongskilde at lukke produktionen på den tidligere JF-fabrik i Sønderborg for at flytte den til Polen. Derfor regnede Dymatec med, at det var en stakket frist, for hvor længe de skulle levere dreje- og fræseemner til Kongskilde, selvom de havde fået lovning på, at man skulle levere til dem i overgangsfasen.

Det var derfor med noget ærgrelse man modtog denne nyhed, da man var kommet rigtig godt i gang med samarbejdet med Kongskilde, hvor Dymatec skulle opbygge lager i forhold til årlig forecast.

Men her seks år senere er denne ængstelse blevet gjort til skamme, da det tværtimod er gået den modsatte vej. Dymatec leverer stadigvæk og endda i større mængder til fabrikken i Polen, som i mellemtiden er blevet solgt til CNH Industries, Case – New Holland, som er en del af Fiat koncernen.

Dymatec er i dag udvalgt som valued supplier, hvilket indebær, at Dymatec skal levere til deres reservedelslager i Tyskland, samt har leveret dele til deres fabrik i Pennsylvania.

Derudover er Dymatec begyndt at levere til CNH Industrials samarbejdspartner Maschino Gaspardo i Rumænien, som er en anden stor international spiller inden for agro-industrien.

Dymatecs samhandel med CNH Industrial foregår ved, at CNH Industrial en gang om ugen opdaterer på en særlig leverandørhjemmeside om, hvad de skal bruge og hvornår, delt op i noget der er fastlagt og en forecast.

Det er så op til Dymatec at holde sig opdateret der og sørge for at levere de emner, der fastlagt til den ønskede dato. Der kommer ingen konkrete ordrer, og så længe man kan levere den ønskede mængde til tiden, skal man heller ikke lave ordrebekræftelse eller andre ting.

Det giver Dymatec bedre mulighed for at planlægge produktion samt eventuelt køre noget til lager, som man kan se, CNH skal bruge senere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093