23948sdkhjf

Vestas indgår transportaftale med dansk gigant

Vindmølleproducenten har indgået et langsigtet strategisk samarbejde for alt containertransport med Mærsk.

Partnerskabet inkluderer dør til dør-transport fra Vestas’ leverandører til koncernens fabrikker og lagre, såvel som container-pakket udstyr og transportudstyr til vindmøllesites. Derudover inkluderer samarbejdet også al lufttransport.

Partnerskabet, der træder i kraft den 1. januar 2022, omhandler ikke vejtransport, som fortsat varetages af DSV.

- Behovet for vedvarende energi er større end nogensinde, og med et stadig mere udfordrende forretningsmiljø er vi glade for at indgå et partnerskab med Mærsk om containertransport. Ved at indgå partnerskab med Mærsk kan vi yderligere accelerere udrulningen af vindenergi og beskytte profitabiliteten, mens vi arbejder sammen om at udvikle løsninger, der kan gøre vores leverandørkæde mere bæredygtig, siger Tommy Rahbek Nielsen, chief operating officer hos Vestas, i en pressemeddelelse.

- Vi er begejstrede for at blive valgt til Vestas’ primære logistikpartner. Det at drive en global leverandørkæde, der kan møde kravene fra en global leder inden for vedvarende energi, er et både komplekst og yderst krævende forehavende, tilføjer Vincent Clerc, executive vice president and CEO ocean and logistics hos A.P. Møller-Maersk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.172