23948sdkhjf

Ugens rokader del 1: Nye ansigter hos Intertek, East Metal, Boilerworks...

B Cool A/S
Jesper Fredberg Jensen er udnævnt som bestyrelsesformand hos B Cool A/S (kilde: CVR).

B Cool A/S servicerer køleanlæg.

Boilerworks A/S
Bill Jayesh Shukla er indtrådt som bestyrelsesformand hos Boilerworks A/S i stedet for Rakesh Rampratap Tripathi (kilde: CVR).

Boilerworks A/S er en del af Danstoker-gruppen.

Controlled Polymers A/S
Mogens Larsen er udtrådt af direktionen hos Controlled Polymers A/S. Samtidig er James Michael Figaniak indtrådt i bestyrelsen i stedet for Matthew Joseph Hellstern (kilde: CVR).

Controlled Polymers A/S er en virksomhed med speciale i masterbatch, indfarvning og modificering af stort set alle typer af plast.

East Metal Nakskov A/S
Peter Eriksen Jensen er indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos East Metal Nakskov A/S i stedet for Jan Nielsen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

East Metal Trade A/S leverer stålkomponenter.

A/S Electro Service
Jonathan Bjerre Sanders er indtrådt som bestyrelsesformand hos A/S Electro Service i stedet for Keld Harbo. Samtidig er Karsten Tom Nielsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Dorthe Fuchs (kilde: CVR).

A/S Electro Service leverer, servicerer og validerer autoklaver, opvaskedekontaminatorer og ultralydsrensere til danske sygehuse og sundhedssektoren generelt.

Frederiks Smede og Montage A/S
Inga Andersen er indtrådt i bestyrelsen hos Frederiks Smede og Montage A/S i stedet for Nis Erling Uldall-Jessen (kilde: CVR).

Frederiks Smede og Montage A/S er leverandør af bygningstål og altaner.

Intertek DIC A/S
Catharina Annmette Viva Bisserup er indtrådt i bestyrelsen hos Intertek DIC A/S i stedet for Daniel Mathias Lindgren (kilde: CVR).

Intertek-gruppen udbyder forskellige former for certificering.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125