23948sdkhjf

Sidste punktum i generationsskifte: Ny ledelse på plads hos Akea Automation

I 2020 gennemførte Thisted-virksomheden Akea Aumation et generationsskifte, hvor ejerne Torsten Lundø Dahl og Jan Kloster Pedersen solgte deres ejerandele til Claus Hvam, Rasmus H. Balle og Kasper Bilstrup.

Nu er Jan Kloster Pedersen også fratrådt som administrerende direktør, og fortsætter fremover som senior engineer & technical consultant.

 De tre nye ejere har konsolideret ledelsen således, at Rasmus H. Balle indtræder som CEO med ansvar for den daglige drift, Claus Hvam som CFO, samtidig med at han fortsætter som project sales engineer, og Kasper Bilstrup som CSO med ansvar for projektsalg og - service & after sales.

- Det, der er tanken, er, at vi udgør direktionen i Akea. I bund og grund er det egentlig direktørrollen, som Jan har varetaget, der er splittet op mellem os tre. Det bliver sådan, at vi i fællesskab kommer til at drive Akea videre og udvikle på Akea sammen, med hver vores ansvarsområder. Ved at splitte det op, forventer vi at komme til at stå endnu stærkere og få styrket ledelsen, udtaler Kasper Bilstrup.

- Det er vigtigt for os, at Jan stadig er i virksomheden, så vi forsat kan trække på alle hans erfaringer og knowhow efter 30 år i den her branche, lyder det fra Kasper Bilstrup.

Akea Automation er specialiseret i konstruktion og fremstilling af højt specialiserede maskiner og udstyr til håndtering og forarbejdning af metalemner. Godt 75 procent af maskinerne går til eksport, og netop derfor har kontakten til kunder været besværliggjort under coronakrisen, hvor rejseaktivitet næsten var nulstillet.

- Nu er vi tilbage med fuld gas på ordreindgang, og vi vil fortsætte den vækst, vi har haft de sidste 10 år, siger Kasper Bilstrup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094