23948sdkhjf

Investerer i ny fiberlaser: Lars Broe Rustfri Stål er klar til tykkere plader

Den fynske underleverandør har opgraderet maskinparken i løbet af sommerferien.

En ny Bystronic Bystar 8 kW fiberlaser har afløst virksomhedens gamle fiberlaser på 4 kW.

- Det er for at imødekomme krav fra nuværende og fremtidige industrikunder om at kunne skære i noget kraftigere materiale, at vi har investeret. Vi udvider dermed vores kompetencer og styrker vores produktionsapparat. Det er næste step i vores vækststrategi, fortæller salgschef Peter Kaare Rasmussen.

Tykkere materialer

Bystronic’en kan skære 30 mm rustfri stål, 30 mm aluminium og 15 mm messing – og også for eksempel titanium og kobber, hvis det skulle blive nødvendigt.

- Den er målrettet vores industrikunder, som har brug for stativer, rammer til deres maskiner og så videre. Det er til fødevareindustrien og andre industrier, hvor det er rustfri komponenter, der indgår i deres produktion. Det kan være maskiner, men det kan også være komponentproducenter. forklarer Peter Kaare Rasmussen.

Brugervenlighed i top

En ny maskine betyder ikke blot, at Lars Broe Rustfri Stål nu kan tilbyde nye ydelser til kunderne. Rent teknologisk er det et tigerspring, der betyder en bedre produktivitet.

- Selvfølgelig giver det størst udslag på de kraftige materialer. Det er virkelig der, den kommer til sin ret, men det er også der, vi ser, at behovet vokser i industrien, lyder det fra Peter Kaare Rasmussen.

Han pointerer også, at den nye fiberlaser giver en lettere hverdag for virksomhedens operatører.

- Den har en fantastisk brugerflade. Det vil sige, operatøren er også meget bedre stillet med de nye software-systemer, der er i den. Der er også nogle andre features, som ikke var i den gamle; for eksempel er der et kliksystem til dyserne, så man hurtigt kan skifte dyser, forklarer Peter Kaare Rasmussen.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093