23948sdkhjf

Nyt om navne: Nordelektro henter salgsprofil hos Migatronic Automation

Allan Heinrich Klausen havde første arbejdsdag hos Nordelektro den 1. juli, og han får et skarpt fokus på teknisk facility management og udvikling af kunderne.

Som Key Account Manager (KAM) skal han styrke samarbejdet med Nordelektros eksisterende kunder.

- Jeg får ansvaret for at sikre, at den enkelte kunde til enhver tid har de aftaler, der giver mest mulig værdi. Samtidig skal jeg fastholde og udvikle kunderelationerne for på den måde at sikre, at den enkelte kunde oplever den gode service og tryghed, der er i en teknisk facility management-aftale med Nordelektro. Det er relationer, salg og ikke mindst den gode service, jeg brænder for, siger Allan Heinrich Klausen. 

Den nye KAM har også i sine tidligere positioner arbejdet med at opbygge og fastholde kunderelationer. Senest som aftersales & service manager hos Migatronic Automation, hvor han stod for opbygning af serviceafdelingen. 

Allan Heinrich Klausen er uddannet elektriker og senere elektroniktekniker. Han har i tidligere ansættelser specialiseret sig i SCADA og embeded software til proces- og automationsindustrien. De seneste år har han haft mere fokus på den kommercielle del, men stadig med afsæt inden for det tekniske område og serviceforretning.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078