23948sdkhjf

Nyt om navne: Nye servicemontører hos Nordelektro

Henrik Voersaa Andersen, 57 år, er blevet ansat som servicemontør inden for maskinservice hos Nordelektro. Han er uddannet industri- og maskintekniker, og kommer med 30 års erfaring indenfor maskinreparation og-vedligeholdinden formange af deområder, hvorNordelektroudførerservice.Henrik Voersaa Andersen medbringer erfaring fra både ind- og udland hos Goratu og som selvstændig. Derudover har han arbejdet hos blandt andet Mekoprint, Sanistål, Maskingruppen og Balling Maskiner.

Samtidig er Thomas Balser Jakobsen, 33 år, blevet ansat som servicemontør inden for el & automation og elektromekanik. Han har netop færdiggjort en uddannelse som elektriker efter læretid i Nordelektro, og er oprindeligt uddannet lastvognsmekaniker og har tidligere arbejdet en årrække i Søværnet.

Sidst men ikke mindst er Jonny Harnie, 57 år, blevet ansat som arbejdsmand inden for kraner. Han er uddannet havne- og terminalarbejder og har i de seneste 22 år arbejdet som havnearbejder hos Royal Artic Line i Aalborg. Hos Nordelektro skal han primært udføre kranservice ved Nordjyllandsværket.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.128