23948sdkhjf

Rekordregnskab fra NTF-Aalborg

NTF-Aalborg kommer ud med et rigtigt flot økonomisk resultat efter et ellers usikkert år, hvor corona ellers har sat sit præg på det meste.

- Det er med stor stolthed, at vi sender regnskabet ud. Regnskabet er et udtryk for, at vi er blevet bedre til at forstå vores kunder og bringe vores brede og dybe faglighed i spil. Vi har haft fokus på at omstille os, hjælpe vores loyale kunder, effektivisere vores interne processer og sætte tæring efter næring, fortæller CEO og medejer Peter Petersen, og fortsætter:  

- Da coronakrisen for alvor ramte verden, rykkede vi tættere sammen i bussen, og alle har gjort en fantastisk indsats. Vi har formået at skabe rammerne for en solid og driftig virksomhed, og vores fremgang i 2020 er samtidig også båret af en markant stigning i salget af vores fleksible maskinafskærmningsløsninger, som mange virksomheder har fået øjnene op for.

Resultatet før skat på 3,2 millioner kroner i 2020/2021 var næsten en tidobling fra året før hvor plusset landede på godt 385.000 kroner.

Fortsat momentum i 2021/2022

Forventningerne til NTF-Aalborgs udvikling og økonomiske resultater er fortsat positive for det kommende år. I takt med, at kravene til sikkerhed, effektivisering og dermed også automatisering stiger, har den nordjyske virksomhed oplevet en øget interesse for deres modulopbyggede maskinafskærmningsløsninger.

Den stigende interesse for virksomheden ”flagskib” inden for maskinafskærmning – Comp-Line – lukker ifølge Peter Petersen op for spændende vækstmuligheder uden for det danske marked. Comp-Line er en serie af modulopbyggede rustfri maskinafskærmninger til fødevareindustrien, der tilgodeser kravene til hurtig montage, hygiejnisk design, rengøringsvenlighed og høj sikkerhed.

- Det danske marked er stadig vores største og vigtigste marked, men vi forventer en stabil vækst på flere eksportmarkeder, og fortsætter dermed den internationale vækst, slutter Peter Petersen.

NTF-Aalborg A/S
mio. kr. 2020/21 2019/20
Bruttofortjeneste 16,3 16,5
Resultat før af- og nedskrivninger 4,2 1,6
Resultat før skat 3,2 0,4
Årets resultat 2,5 0,3
Balancesum 12,1 13,1
Egenkapital 5,2 3,2
Antal ansatte 25 30
Regnskabsåret blev afsluttet den 31. marts 2021

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125