23948sdkhjf

Letmetaldagen rykker ind på Metal 2012

Metal 2012 står i aluminiums tegn, når Letmetalgruppen under ATV SEMAPP rykker ind på messen med den traditionsrige konference Letmetaldagen.
Oprindeligt skulle Letmetaldagen have været afholdt i efteråret 2011, men Letmetalgruppen valgte at udsætte den, og det får de besøgende på Metal 2012 nu glæde af.

Onsdag den 25. april lægger messen nemlig lokaler til konferencen, som fokuserer på de mange muligheder og potentialer, der er i aluminium.

Inspiration, viden og personlige kontakter
Letmetaldagen har tidligere været afholdt på Metal-messen, og ifølge Erling D. Mortensen, der er sekretær hos ATV SEMAPP, er det ikke nogen tilfældighed, at der er opstået et samarbejde.

- At Letmetaldagen i år indgår under Metal 2012 paraplyen kan give nogle mere fleksible muligheder for at deltage på Letmetaldagen. Der er derved gode muligheder for at få tilført inspiration, viden og at få nye personlige kontakter som udbytte af en spændende dag med messe- og temadagdeltagelse. Både messe og programmet for Letmetaldagen har appel til den samme målgruppe, siger Erling D. Mortensen, der også regner med at kunne skabe interesse for letmetaller og aluminium hos nye virksomheder på messen.

- Med Letmetaldagen ønsker vi at highlighte spændende teknologiske udviklinger og forretningsmæssige muligheder, hvor der indgår letmetal, samt at formidle disse muligheder til personer, der forstår at udnytte disse i deres virksomhed. Det faglige netværk, som allerede eksisterer, holdes kun levende og dynamisk ved, at der hele tiden kommer nye til, siger han til Metal Supply.

Vælg moduler til og fra
I princippet er der tale om en heldags-event, men for messedeltagerne bliver der muligheder for at vælge til og fra, alt efter hvilke interesser man har.

- Programmet er blevet opdelt i fire moduler á ca. 1½ time med tematiske præsentationer. Man kan derved vælge de moduler, som findes mest interessant og kombinere dagen med besøg på messen, fortæller Erling D. Mortensen.

Overskrifterne på modulerne er: ”Produktion i Danmark”, ”Facader og solenergi”, ”Wind Energy and Offshore” og ”R&D – Updates in Technology. Se det fulde program, priser og tilmelding på ATV-Semapps hjemmeside . Letmetaldagen arrangeres i samarbejde med blandt andet Alucluster og Aluminium Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078