23948sdkhjf

Metal 2012: Optimisme hos Flextek

Maskinleverandøren begynder så småt at mærke opsvinget og forventer en stabilisering af maskinsalget.
At dømme ud fra stand-størrelsen er finanskrisen fortid hos Flextek. Hedensted-virksomheden havde booket messens største stand og fyldt den med en mængde robotter og maskiner. Det er nok ikke nogen tilfældighed, for direktør Henning Dam var i hvert fald stærkt optimistisk, da Metal Supply fangede ham onsdag formiddag.

- Vi kan mærke, at kunderne får mere at lave. Vores aktiviteter inden for service og vedligehold går rigtig godt, og vores maskinsalg er også på vej op, siger Henning Dam, og fortsætter:

- Maskinsalget er selvfølgelig ikke, hvad det var før krisen, men det er vores forventning, at vi nærmer os en stabilisering. Man kan i hvert fald se, at der er lys for enden af tunnelen.

Ikke godt nok
Han var til gengæld knap så imponeret over messens besøgstal, der mandag endte på knap 800.

- I går var ikke godt nok, men til gengæld har det været fint i dag. Vores indtryk er dog, at der er langt færre "turister" og en del reelle besøgende, forklarer Henning Dam, der derfor ikke er bange for, at messen vil blive en fiasko for Flextek:

- Vi skal gerne kunne sælge tre-fire maskiner som følge af messen inden for en periode på fire-seks måneder efterfølgende, og efter i dag er vi optimister omkring det, lyder det fra direktøren.

Fokus på automation
Hovedteamet på Flexteks stand er automation og fokus på lønsom produktion.

- Vi vokser meget på robotdelen, og vi tror på. at det er dem, der får automatiseret, der kommer til at tjene pengene i fremtiden, lyder det fra Henning Dam.

- Vi har lavet nogle nye automatiserings-opsætninger, som vi har taget med på messen, og så præsenterer vi også en gruppe af maskiner med Heidenheim-styringer, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078