23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny næstformand hos MADE

Ved MADE’s generalforsamling den 19. maj 2021 blev det vedtaget, at Lars Aagaard, Grundfos, udtræder som næstformand for MADE’s bestyrelse, og Niels Møller Jensen, Grundfos, fører stafetten videre.

- Det er med hovedet og ikke hjertet, at jeg har truffet beslutningen om at udtræde som næstformand i MADE. Min rolle hos Grundfos er skiftet, så mit fokus nu i højere grad er på bestyrelsesarbejdet og længere væk fra den daglige drift. Derfor er det oplagt, at jeg giver stafetten videre til Niels Møller Jensen, der fremover vil sikre, at MADE er forankret i Grundfos’ produktion, hvor vores forskning og innovation skal virkeliggøres, siger Lars Aagaard, non executive vice president, Grundfos.

Lars Aagaard har været med til at sætte retningen for MADE, så industriens behov bliver hørt, og gennem kyndig rådgivning har han navigeret MADE hen til det, foreningen er i dag; national klynge for avanceret produktion med flere forsknings- og innovationsplatforme og med en medlemsskare der er vokset fra 40 til over 240.

Rollen som næstformand bliver overtaget af Niels Møller Jensen, der også kommer fra Grundfos – og rokaden understreger den globale virksomheds stærke bånd og tætte samspil med MADE.

Niels Møller Jensen er ansvarlig for Grundfos' operations i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Læs mere om: made
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078