23948sdkhjf

Moldow vinder stor ordre på plastmaleanlæg til bilindustrien

Moldow, med hovedkontor i Holsted, har som et led i deres ekspansionsstrategi styrket den internationale tilstedeværelse ved at øge deres fokus på Indien og ansætte en area sales manager for maleanlæg i netop Indien, Pradeep Dhawan.

– Det er kun seks måneder siden, at Pradeep begyndte hos Moldow, og det er derfor med stor glæde, at vi allerede nu har sikret os det første markante projekt i Indien: design og leverance af et højkvalitets plastmaleanlæg til bildele, udtaler salgschef for maleanlæg hos Moldow, Kim Fabrin.

Kunden er en førende tier-1-leverandør til OEM-markedet indenfor bilindustrien i Indien. Det nye maleanlæg vil primært håndtere plastdele til Suzuki- og Toyota-modeller.

– Vi er på nuværende tidspunkt i slutningen af designfasen, og produktion af delene til anlægget er godt i gang. Idriftsættelse og overtagelse er planlagt til efteråret 2021, fortæller Kim Fabrin.

Stort plastmaleanlæg i to etager

Maleanlægget bygges på i alt 2.000 kvadratmeter fordelt på to etager, hvor der skal lakeres frontgitre og en række andre sprøjtestøbte eksteriørdele. Anlægget opbygges med et stort platformsniveau til service af ventilationsanlæg, hvor også tørreovn og aktiv kølezone er placeret.

– Maleanlægget inkluderer forbehandling og område til forberedelse af emnerne, flammebehandling, af-ionisering, tre store sprøjtebokse med tilhørende flash-off-zoner, konvektionsovn og afsluttende aktiv kølezone, forklarer Kim Fabrin.

Derudover leverer Moldow også hjælpefunktioner og -systemer såsom malekøkkener, adgangsrum, renrum og ventilationssystem med præcist kontrolleret temperatur og fugtighed for optimering af maleprocessen og det endelige resultat.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094