23948sdkhjf

Moldow udvider direktionen

Moldow i Holsted udvider direktionen med Brian Boisens indtræden i en nyoprettet stilling som direktør for salg og teknik.

– En udvidelse af direktionen er et vigtigt skridt for at sikre virksomhedens fortsatte udvikling på både det danske og det internationale marked, og for samtidig at fritage administrerende direktør K. Preben Hansen for nogle opgaver, udtaler bestyrelsesformand Per Borup i en pressemeddelelse.

Virksomhedens nye direktør får det overordnede ansvar for markedsføring og udvikling af virksomhedens nationale og internationale salg samt levering af enkeltprodukter og nøglefærdige anlægsløsninger.

– Brian kommer med stor erfaring indenfor salg og teknik og har de seneste 10 år arbejdet for DP Clean Tech Group, hvor han senest var vice president med ansvar for salg, tilbudsgivning og forhandling worldwide, siger Per Borup.

Brian Boisen indgår i virksomhedens direktion sammen med den administrerende direktør og økonomidirektøren. Den samlede ledergruppe består desuden af den tekniske chef og administrationschefen – og netop denne konstellation ser bestyrelsesformanden store fordele i.

– Vi får tilført kapacitet, der kan være med til at styrke den nuværende ledelse, så den sammen med virksomhedens dygtige og kompetente medarbejdere kan løfte virksomheden til et endnu højere niveau, siger Per Borup.

– Samtidig får den administrerende direktør mulighed for at fokusere på strategi og forretningsudvikling, hvilket bliver essentielt for virksomhedens fremtidige udvikling. Vi ser et stort langsigtet potentiale for virksomheden, og dette kræver, at vi løbende fokuserer på vores strategi og udvikler organisationen, slutter Per Borup.

Brian Boisen er tiltrådt sin nye stilling.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.189