23948sdkhjf

Nyt om navne: Aalborg Maskinfabrik styrker salget

Aalborg Maskinfabrik har rødder tilbage til værftsindustrien, og har gennem årtier været leverandør af løfte- og produktionsudstyr samt service og reparation på hydraulik og cylindre samt maskiner til industrien.

Virksomheden har til huse på to lokationer i henholdsvis Aalborg og Svenstrup.

Ambitiøs salgsstrategi skal udleves i hele Danmark

Aalborg Maskinfabrik har hidtil haft en stor del af sine kunder i det nordjyske, men det satser man nu på at lave om.

– Vi oplever en stor vækst indenfor de fleste af vores kompetenceområder, men særligt indenfor produktions- og løfteudstyr har vi oplevet en stor kundetilvækst fra hele landet. Derfor styrker vi nu salget og synligheden af virksomheden, således at vi formår at blive ved med at være tæt på vores kunder, fortæller Kim Palsgaard Thomsen, direktør for Aalborg Maskinfabrik.

- Vi vil fortsat arbejde innovativt på mange forskellige måder – lige fra problemløsning af komplekse opgaver i samarbejde med vores kunder til servicering og renovering af løfteudstyr og industrihydraulik inden for forskellige brancher – herunder offshore-, energi-, industri- og vindmølleindustrien. Fælles for vores tilgang er til stadighed ønsket om at være tættere på vores kunder, fortsætter Kim Palsgaard Thomsen.

Kendt ansigt indenfor løfteudstyr

For at styrke virksomhedens kundeforhold og imødekomme de stigende krav til opgaverne fra kunder over hele landet, har Aalborg Maskinfabrik ansat Anders Jeppesen som salgschef per 1. maj. Han skal være med til at styrke salget og udbrede kendskabet til Aalborg Maskinfabrik i hele Danmark.

- Vi er rigtigt glade for, at Anders vil påtage sig den vigtige rolle som salgschef. Vi har lynende travlt inden for alle forretningsområder, og derfor har vi også lagt vægt på at få en erfaren og dygtig sælger med et solidt kendskab til branchen, siger Kim Palsgaard Thomsen.

Anders Jeppesen har en solid baggrund inden for produktions- og løfteudstyr, maskiner, metaller, mekanik og alle former for tekniske artikler. I sine mange år på arbejdsmarkedet har han arbejdet i større virksomheder som Aalborg Værft, Aalborg Boilers, Certex, Fyns Kran Udstyr, Kranløft (BMS) i Nørresundby og senest hos Max Fodgaard.

- Jeg glæder mig meget til at arbejde med at styrke salget hos Aalborg Maskinfabrik i hele Danmark. Samtidig ser jeg en spændende udfordring i at styrke synligheden til endnu flere brancheområder, siger Anders Jeppesen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125