23948sdkhjf

Aalborgensisk maskinfabrik ansætter fabrikschef med stor brancheerfaring

Aalborg Maskinfabrik har travlt, fordi kunderne efterspørger turn-key-løsninger indenfor produktions- og løfteudstyr. Derfor opruster Aalborg Maskinfabrik på medarbejdersiden med ansættelsen af Kaj Vestergaard Jensen som fabrikschef, skriver virksomheden i pressemeddelelse.

Den nye fabrikschef startede 1. januar, og han kommer fra en stilling som produktionschef hos Danish Crane Building.

Han har en solid faglig og ledelsesmæssig ballast og skal være med til at løfte design og produktion af turnkey løfte- og kranløsninger til nye højder, skriver virksomheden.

- Vi er glade for at byde en stærk faglig og erfaren leder velkommen, og det giver os nu endnu flere muskler til at løfte nye spændende opgaver i fremtiden, lyder det fra direktør Kim Palsgaard Thomsen.

- Særligt inden for vindmølleindustrien oplever vi en øget interesse. Derfor har vi de seneste måneder udvidet vores konstruktionsafdeling med tre ingeniører. Vi har mange års erfaring i hele processen – fra idéudvikling til anlægget er i drift hos kunderne, og det er noget vi kan se, kunderne efterspørger mere og mere, tilføjer Kim Palsgaard Thomsen.

Fabrikschefen får sin base i produktionsafdelingen på Skydebanevej i Aalborg.

Overgår til forretningsudvikler

Den hidtidige mand på posten, Bjarne Bøgh fortsætter hos maskinfabrikken i en ny rolle som forretningsudvikler.

Bjarne Bøgh er en stor kapacitet hos Aalborg Maskinfabrik og kunderne og kollegaerne kan fortsat nyde gavn af hans mangeårige erfaring og kreativitet, skriver Aalborg Maskinfabrik.

- Bjarne stiftede i tidernes morgen Nordjysk Stål, som i 2017 slog sig sammen med Aalborg Maskinfabrik for at skabe én slagkraftig virksomhed, fortæller Kim Palsgaard Thomsen.

Aalborg Maskinfabrik har produktion i både Aalborg og i Svenstrup og beskæftiger cirka 30 medarbejdere. 

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094