23948sdkhjf

Novo Nordisk investerer 500 millioner kroner: Bygger nye produktionsfaciliteter i Hillerød

Novo Nordisk udvider produktionsfaciliteterne i Hillerød, hvor medicinalvirksomheden bl.a producerer lægemidler mod diabetes. Udvidelsen skal stå færdig i 2022.

- Denne investering i vores produktionsfaciliteter i Hillerød er et vigtigt skridt på vejen til at sikre den fornødne kapacitet til fremstilling af fremtidens diabetesprodukter. Det understreger vigtigheden af Hillerød i vores produktionsnetværk og som arbejdsplads, siger Henrik Rasmussen, corporate vice president og fabrikschef i Novo Nordisk site Hillerød.

- Novo Nordisk Hillerød er et teknologisk hotspot i Novo Nordisks produktion, hvorfra vi lancerer nye penne og produkter. Derfor er det også afgørende, at vi i god tid investerer i en udvidelse af kapaciteten, så vi kan dække fremtidens efterspørgsel, siger Claus Høgholm, corporate vice president og talsperson for Novo Nordisk site Hillerød til Frederiksborg Amtsavis.

Fabriksparken i Hillerød dækker i dag 1,650,000 m2 og har omkring 2.400 medarbejdere. Det forventes ikke, at der med udvidelsen skal ansættes flere medarbejdere, oplyser koncernen til Frederiksborg Amts Avis.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078