23948sdkhjf

Novo Nordisk investerer 500 millioner kroner: Bygger nye produktionsfaciliteter i Hillerød

Novo Nordisk udvider produktionsfaciliteterne i Hillerød, hvor medicinalvirksomheden bl.a producerer lægemidler mod diabetes. Udvidelsen skal stå færdig i 2022.

- Denne investering i vores produktionsfaciliteter i Hillerød er et vigtigt skridt på vejen til at sikre den fornødne kapacitet til fremstilling af fremtidens diabetesprodukter. Det understreger vigtigheden af Hillerød i vores produktionsnetværk og som arbejdsplads, siger Henrik Rasmussen, corporate vice president og fabrikschef i Novo Nordisk site Hillerød.

- Novo Nordisk Hillerød er et teknologisk hotspot i Novo Nordisks produktion, hvorfra vi lancerer nye penne og produkter. Derfor er det også afgørende, at vi i god tid investerer i en udvidelse af kapaciteten, så vi kan dække fremtidens efterspørgsel, siger Claus Høgholm, corporate vice president og talsperson for Novo Nordisk site Hillerød til Frederiksborg Amtsavis.

Fabriksparken i Hillerød dækker i dag 1,650,000 m2 og har omkring 2.400 medarbejdere. Det forventes ikke, at der med udvidelsen skal ansættes flere medarbejdere, oplyser koncernen til Frederiksborg Amts Avis.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11