23948sdkhjf

DTU styrker sin direktion med ny koncerndirektør

Carsten Orth Gaarn-Larsen ansættes som koncerndirektør på DTU per 1. maj 2021. Han skal sammen med den øvrige direktion sikre, at DTU lever op til sin ambitiøse strategi, og samtidig arbejde for DTU’s tilstedeværelse i hele landet.

Carsten Orth Gaarn-Larsen har senest været CEO for CLEAN, Danmarks grønne klynge inden for energi- og miljøteknologi, hvis primære formål er at skabe vækst og beskæftigelse i Danmark gennem tætte offentlig-private samarbejder. I samme periode var Carsten Orth Gaarn-Larsen præsident for Akademiet for Tekniske Videnskaber (ATV), hvor han stod bag visionen ”Danmark skal være blandt de fem førende Science og Engineering-regioner i verden til gavn for kommende generationer”.

På Carsten Orth Gaarn-Larsens CV står der tillige tidligere direktør i Højteknologifonden og 14 års ansættelse hos TDC, blandt andet som vice president med ansvar for produkt- og tjenesteudvikling samt corporate venture.

Sammenfattende for Carsten Orth Gaarn-Larsen arbejdsliv været et fokus på offentligt-privat samarbejde, især inden for områder, hvor teknologi skaber værdi for samfundet.

- Jeg glæder mig til at byde Carsten Orth Gaarn-Larsen velkommen i DTU’s direktion, hvor vi er i fuld gang med at sætte ny kurs mod strategiens ambitiøse pejlemærker om udvikling af Europas bedste ingeniøruddannelser, digitalisering og teknologi for en bæredygtig udvikling til gavn for samfundet, udtaler rektor Anders Bjarklev i anledning af ansættelsen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Læs mere om: DTU
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094