23948sdkhjf

Hydraulik-virksomhed udvider med højlager: Vi frigiver plads, så vi kan vækste produktionen

AC Hydraulic bygger nyt højlager og teknologicenter, som skal fremtidssikre lagerbehov, logistik, produktudvikling og produktionsarbejdspladser.

De nye bygninger på godt 2.300 kvadratmeter vil stå færdige i efteråret 2021.

- Vi vækster, og vi har derfor brug for pladsen. Vi bygger et 2.100 kvadratmeter højlager. Derudover bygger vi 216 kvadratmeter administration til en eksisterende hal, og disse faciliteter danner grundlaget for et teknologicenter, som skal bruges af vores udviklings- og PTA-afdeling (produktionsteknisk afdeling, red.), fortæller administrerende direktør Carsten Rødbro Jensen hos AC Hydraulic i en pressemeddelelse.

Udvidelsen giver nogle bedre arbejdsforhold, specielt for udviklings- og PTA-afdelingen. Men stort set alle afdelinger i virksomheden vil kunne mærke udvidelsen, da flowet i produktionen bliver markant forbedret, lyder det fra Carsten Rødbro Jensen.

- Når man får et højlager, gør man nogle andre ting smartere. Vi frigiver plads til montagen, så vi kan vækste produktionen. Vi har pladsmangel i alle afdelinger. Så dette gør, at vi kan realisere nogle af de ønsker, vi har, uddyber Carsten Rødbro Jensen.

Byggeriet har været på tegnebrættet længe hos AC Hydraulic. Arbejdet udføres af Fredborg ApS, med AC Estate som bygherre og forventes færdigt i første halvdel af september måned.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109