23948sdkhjf

Systematiseret værktøjs-samarbejde giver bonus hos AC Hydraulic

Hos AC Hydraulic i Viborg har udviklingen virkeligt taget fart de sidste fem år. Virksomheden er kendt for sit omfattende produktprogram indenfor donkrafte og lifte til autoværksteder i hele verden.

For at følge med efterspørgslen står moderne CNC-maskiner side om side på maskinværkstedet, der ledes af produktionsleder Jens Kudahl. Han er i samarbejde med sit team altid på jagt efter nye optimeringsmuligheder og indfører kontinuerligt nye tiltag for at udnytte kapaciteten optimalt.

Siden 2018 har AC Hydraulic samarbejdet med Junget, når det gælder udvikling af specialværktøj og genopslibning af skærende værktøjer. Produktionen kører 24-7, hvilket stiller store krav til værktøj og maskiner.

Blev overbevist til åbent hus

I de sidste fire år har de to parter dermed udvekslet mange tegninger og værktøjer som special trinbor og fræsere, hvoraf størstedelen leveres med belægning. Seniorkonsulent Lars Bommersholdt fra Junget og Jens Kudahl har kendt hinanden igennem mange år i metalbranchen, og begge værdsætter et samarbejde, der bærer præg af åbenhed og tillid.

- Junget er et mest kendt i træindustrien, forklarer Lars Bommersholdt og tilføjer, at mange virksomheder i metalindustrien derfor bliver overrasket over, hvor mange kompetencer Junget har indenfor metalbearbejdning.

Tilbage i 2018 var Jens Kudahl selv til åbent hus-arrangement hos Junget for at se virksomheden og møde teamet bag. Da han efterfølgende hørte, at Junget nu havde købt endnu en CNC-maskine, var han således klar til at indgå et samarbejde.

Genopsliber så meget som muligt

Hos AC Hydraulic har man valgt at genopslibe så mange værktøjer som muligt. At slibe sine værktøjer giver på sigt en langt bedre forrentning og er i dag en naturlig del af arbejdsgangen hos AC Hydraulic.

Jungets slibechauffør henter og bringer derfor slibevarer i fast turnus, så der altid er nyslebet værktøj tilgængeligt.

- Hos Junget har vi fundet en fleksibel og let tilgængelig samarbejdspartner, forklarer Jens Kudahl, og fortsætter:

- Er der udfordringer, så står Lars her med det samme, og vi taler også gerne direkte med de erfarne CNC-operatører, som producerer og sliber værktøjerne. Den åbenhed gør bare hverdagen lidt nemmere.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opkøb: Leverandør til vindindustrien fortsætter konsolidering
Trofast kunde lægger endnu en storordre hos Carsoe
Danfoss-fond og Linak bag nyt industrielt center på Syddansk Universitet
Sandvik Coromant fejrede Tech Days 2022
Ny stansemaskine til de komplicerede emner
Tredobbelt maskininvestering hos REA Automatdrejning
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.109