23948sdkhjf

Sandvik Coromant udvider med nye kvaliteter til drejning i stål

Efter lanceringen i oktober 2020 af to nye hårdmetalkvaliteter til drejning har Sandvik Coromant udvidet sit produktsortiment til drejning i stål yderligere. 

Skærkvaliteterne GC4415 og GC4425 er designet til ud- og indvendig bearbejdning af lavtlegerede og ulegerede ståltyper, og dermed til producenter, der anvender masse- og batchproduktion. 

GC4425 giver ifølge producenten forbedret slidstyrke, varmebestandighed og sejhed, hvilket udvider applikationsområdet væsentligt. Kvaliteten GC4415 supplerer GC4425, når der er behov for mere varmebestandighed.

For at udvide brugen af drejning i stål inden for både bil-, energi- og maskinindustrien omfatter opgraderingen flere skærformer i alle kvaliteter. Det er afgørende for effektiv skrub- og sletbearbejdning at have den korrekte skærform, og skærformen bør vælges i forhold indgrebsvinklen, som kræves af værktøjet.

- I oktober 2020 præsenterede Sandvik Coromant i alt 547 varenumre som led i lanceringen af de nye kvaliteter, fortæller Rolf Olofsson, product manager hos Sandvik Coromant. 

- Men for at opfylde alle kravene fra hele Sandvik Coromants store kundebase forsøger vi altid at bygge på og videreudvikle vores produktinnovationer. Resultatet er, at der er tilføjet yderligere 381 varenumre til sortimentet, tilføjer han.

- GC4415 og GC4425 skær har overlegen slidstyrke sammenlignet med skær af konkurrerende mærker, og det er med til at give længere værktøjslevetid og forudsigelig performance i alle applikationer. Det minimerer også materialespildet, både fra emnet og skæret. Med fokus på disse fordele betyder de nye skærformer, der er kompatible med flere værktøjsholdere, at endnu flere kunder kan bruge GC4415 og GC4425 til drejning i stål, siger Rolf Olofsson.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109