23948sdkhjf

Midtjysk Cylinder-Service bliver en del af AC Group

A/S Midtjysk Cylinder-Service, der beskæftiger sig med motorrenovering og bearbejdning af hydraulikcylindre, indlemmes i AC Group.

AC Groups vifte af selskaber inden for produkter, udstyr og service til autobranchen får nu endnu et medlem, efter at selskabet har overtaget Midtjysk Cylinder-Service fra Viborg.

Det fortæller koncerndirektør for AC Group, Claus A. Christensen.

- Vi overtager en fantastisk veldrevet virksomhed. Vores plan er at bygge videre på det fundament, der er skabt igennem en årrække. Det passer fint ind i vores auto-division, hvor vi i forvejen har selskaberne AC Hydraulic, AC Service og Intopit. Målgruppen er her den samme. Nemlig autoværksteder, og maskinhandlere. Det gør os endnu mere eksponerede i den danske autobranche, lyder det fra Claus A. Christensen i en pressemeddelelse.

Om AC Group

Koncernen beskæftiger mere end 250 medarbejdere og har en samlet årlig omsætning på over 350 mio. kr.

AC Group A/S ejer virksomhederne AC Hydraulic A/S, Hydraflex A/S, NH Handling A/S, Intopit A/S, AC Service A/S, AC Estate A/S og AC Motor Parts.

Dermed sættes der punktum i den virksomhedshistorie, som Bjarne Andreasen og Viggo Sørensen har skabt i og omkring Viborg igennem mere end 30 år med Midtjysk Cylinder-Service. 

AC Group med ambitioner om udlandet

Helt slut er det dog ikke på det jyske erhvervseventyr for Bjarne Andreasen og Viggo Sørensen. De to driver nemlig fortsat Esbjerg Cylinder-Service, som nu får fuldt fokus.

- Vi er ikke helt unge mere, som da vi selv overtog virksomheden her i Viborg. Vi er glade for at sælge til Claus og Søren Christensen. Vi kendte godt til dem i forvejen, fortæller Viggo Sørensen, der sammen med sin partner igennem godt fyrre år har drevet Esbjerg Cylinder-Service.

I 1987 udvidede de deres forretning med Midtjysk Cylinder-Service. En arbejdsplads med 10 medarbejdere, som Egon Jensen har været daglig leder af igennem 30 år, og hvor han fortsætter som administrerende direktør. 

Claus A. Christensen fra AC Group fortæller, at selskabet vil blive drevet videre under navnet AC Motor Parts, og at man også har ambitioner om salg til udlandet. 

- Virksomheden ændrer navn, og drives videre i samme ånd, og vi glæder os til at tage imod de mange trofaste kunder i den danske autobranche. Handelssiden, salg af reservedele til motorer ser vi som et vækstområde. 

Aftalen om virksomhedsoverdragelse træder officielt i kraft 1. april 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078