23948sdkhjf

Det sker: Løft din automation til nye niveauer

Onsdag den 24. marts afholdes webinaret Scape Open Day.

Scape Open Day er et fælles online initiativ, som for første gang samler fem virksomheder fra det danske robotmiljø. Målet med samarbejdet er at inspirere industrivirksomheder til at løfte deres automation, fleksibilitet og produktivitet til nye niveauer.

Bag Scape Open Day står Scape Technologies, Mobile Industrial Robots, Universal Robots, Nord Modules og Technicon.

På dagen kan tilmeldte deltagere gratis og uforpligtende få et helhedsindblik i fleksible automationsløsninger med stor skalerbarhed og kort tilbagebetalingstid som fællesnævnere.

Det er partnernes ambition at vise, hvordan man som fremstillingsvirksomhed nemt, enkelt og hurtigt kan opnå gevinster i forskellige dele af produktions- og værdikæden.

Den primære målgruppe er praktikere fra især mindre og mellemstore virksomheder, som ønsker konkret inspiration til at effektivisere produktionen og logistikken.

- Arrangementet har til formål at styrke fremstillingsvirksomheder i en post Covid-19 verden og samtidig aflive nogle af de myter, der begrænser udbredelsen af brugervenligt automationsudstyr. Omstillingsparathed, produktivitet og fleksibel automation er helt centralt for, at mange mindre og mellemstore underleverandører kan fastholde og styrke konkurrencekraften og markedsandelene, siger CEO Søren Bøving-Andersen, Scape Technologies.

Man kan tilmelde sig Scape Open Day på http://news.scapetechnologies.com/scape-open-day-sct-lp.html?utm_source=scape

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081