23948sdkhjf

Ugens rokader del 1: Nye ansigter hos Hydract, Grenaa Hydraulik, Brüsch Maskinfabrik...

Brüsch Maskinfabrik A/S
Gitte Brüsch er indtrådt i direktionen hos Brüsch Maskinfabrik A/S. Samtidig er Marie-Louise Bjerg indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Gitte Brüsch, der dog forbliver i bestyrelsen, mens Jakob Brüsch er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Brüsch Maskinfabrik A/S er underleverandør af spåntagende bearbejdning.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S
Thomas Synnestvedt Knudsen og Iain Henry Miller er udtrådt af bestyrelsen hos Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S. Samtidig er Christina Ryssing Menå udtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem (kilde: CVR).

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S er global leverandør af skræddersyede turnkey kraftværksløsninger.

Danmatic, Automated Bakery Systems A/S
Rune Jan Ronnie Bergström er indtrådt som bestyrelsesformand hos Danmatic, Automated Bakery Systems A/S, mens Pär Fredrik Bergegård er indtrådt som næstformand. Samtidig er Henrik Guldbæk Kriby Prægel, Bernt Roger Käll, Jonas Tore Kjellberg og Kajsa Gabriella Lööf indtrådt i bestyrelsen i stedet for Claus Lykke Gregersen, Hanne Grethe Simony Gregersen og Gitte Prægel (kilde: CVR).

Danmatic beskæftiger sig med projektering, fremstilling, salg og service af procesanlæg til bageri- og levnedsmiddelindustrien.

Dansk Gummi Industri A/S
Steen Broust Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Dansk Gummi Industri A/S i stedet for Thomas Kanstrup Christensen (kilde: CVR).

Dansk Gummi Industri A/S udvikler og producerer alle slags valser og formstøbte emner i gummi og polyurethan til blandt andet maskinindustrien, fødevareindustrien, plastindustrien og træindustrien.

Denimotech A/S
René Ziegler er indtrådt i bestyrelsen hos Denimotech A/S i stedet for Sanjay Jain (kilde: CVR).

Denimotech A/S er specialiseret i udvikling af bitumen-procesudstyr og turnkey løsninger.

EAB Lagerindretning A/S
Lars Endrup Jacobsen er indtrådt i direktionen hos EAB Lagerindretning A/S i stedet for Jan Mikael Pernefors. Samtidig er Lars Endrup Jacobsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jes Hedelund Boelt (kilde: CVR).

EAB Lagerindretning A/S er leverandør af lagersystemer.

Fabrika A/S
Mark Kristensen er indtrådt i direktionen hos Fabrika A/S og Fabrika Special Motors A/S i stedet for Jens Bang Amdisen og Kaspar Mikkelsen (kilde: CVR).

Fabrika er specialister i elmotorer.

Floating Power Plant A/S
Jens Tommerup er indtrådt i bestyrelsen hos Floating Power Plant A/S (kilde: CVR).

Floating Power Plant A/S udvikler kombinerede bølge- og vindkraftanlæg.

Gema-Tec A/S
Gert Kring Lykke-Jensen er udtrådt af direktionen hos Gema-Tec A/S. Mads Kring Lykke-Jensen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Per Hyrup Møller (kilde: CVR).

Gema-Tec A/S udvikler maskiner til foderstof- og levnedsmiddelindustrien.

Genpack A/S
Katja Ljungqvist er indtrådt i direktionen hos Genpack A/S i stedet for Peter Thomas Glenthøj. Bjarne Vilhelm Kjerulff er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Hans-Christian Ohrt. Samtidig er Katja Ljungqvist indtrådt i bestyrelsen i stedet for Søren Christian Barlebo (kilde: CVR).

Genpack A/S producerer og produktudvikler poselukningssystemer og emballageartikler.

Grenaa Hydraulik A/S
Mark Ravnebæk Møller og Stefan Ravnebæk Møller er indtrådt i bestyrelsen hos Grenaa Hydraulik A/S (kilde: CVR).

Grenaa Hydraulik A/S totalleverandør inden for service, reparationer og specialfremstilling af hydraulik både on- og offshore.

Houghton Danmark A/S
Harry Blok er indtrådt i bestyrelsen hos Houghton Danmark A/S i stedet for Wichert Charles van Vlijmen (kilde: CVR).

Houghton Danmark A/S er leverandør af træk- og stanseolier, hydraulik- og smøremidler, skæreolier, produkter til affedtning, køle- og smøremidler og rustbeskyttelse.

Hydract A/S
Lars Johansson er indtrådt som bestyrelsesformand hos Hydract A/S i stedet for Ann Bodilsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Frank Erik Just Poulsen og Sara Sande indtrådt i bestyrelsen i stedet for Robert Michael John Collins og Peter Espersen (kilde: CVR).

Hydract A/S er leverandør af vandhydrauliske ventiler til procesindustrien.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093