23948sdkhjf

PCP Danmark udvider produktionskapaciteten på kerneprodukt

Med investeringen i en ny presse til det fuldautomatiske produktionsanlæg, der producerer den unikke serie af Achil-trin, har PCP Danmark sikret sig, at den øgede efterspørgsel på trinnene, kan dækkes

Når Covid-19-virussen er under kontrol, forventer virksomheden en yderligere vækst i efterspørgslen efter de unikke trin, fortæller Lars Ole Schmidt, PCP Danmarks salgschef.

Den 27 tons tunge presse var lidt af en bedrift i sig selv at få installeret. Udover Achil-produktionslinjen råder PCP Danmark over en række automatiske produktionslinjer, som producerer virksomhedens øvrige produktserier Optimo, Cube og Mesh, og disse produktionslinjer stod ikke stille under installationen af den nye presse.

Transporten af pressen fra den ene ende af produktionshallerne til den anden ende, foregik derfor på en special løftemaskine fra BMS, som meget langsomt transporterede pressen til sin plads på en specialkonstrueret sokkel. Hele installationsprocessen tog en dag og kort tid efter kunne de første Achil-trin rulle ud af det nye fuldautomatiske anlæg.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203