23948sdkhjf

JW Engineering vinder voldgiftssag i vindmølleindustrien

Det tog JW Engineering to år at få rettens ord for at en produktionscelle leveret i 2009 var mangelfri, og at køber ikke var berettiget til at tilbageholde betalingen.
JW Engineering producerer kundetilpassede automationsløsninger og specialmaskiner.

- Sagen er desværre et resultat af krisen, der bider fra sig. En manglende forventet ordreportefølje for vores kunde fik pludselig indflydelse på vores igangværende leverance, hvilket vi selvfølgelig afviste. Desværre lod vi os trække rundt i manegen, inden det gik op for os, at kunden ikke var interesseret i maskinen længere, men kun at forplumre processen, således der var skyts til at tilbageholde betalinger, forklarer partner Kjeld Nielsen.

Han forklarer videre, at det har kostet JW Engineering betydelige advokatomkostninger, samt et stort forbrug af egne timer at få de penge, man kontraktmæssigt var berettiget til.

- Det er frustrerende med den tid og de omkostninger, der er forbundet med at føre en sag i det danske retssystem. Men det er klart, at det tilfredsstiller os at få vores betaling og en sagkyndig dom, der beviser vores leverance og vores proces undervejs, udtaler Kjeld Nielsen.

Han er dog ikke mere frustreret over sagen, end at det nu er tid til atter at se fremad.

- Vi kan desværre ikke sikre os 100 % imod dette i fremtiden, og det skal heller ikke præge vores vilje til at igangsætte projekter med specialmaskiner, hvori der ofte er risici for begge parter. Vi skal udvikle os og skubbe udviklingen, det er en stor del af vores konkurrenceevne, siger Kjeld Nielsen, og slutter:

- JW Engineering imødegår 2012 med rekordstor ordrebeholdning og ser tilbage på krisen som en hård og lærerig proces, der har styrket virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109