23948sdkhjf

JW Engineering flytter hjemmefra

JW Engineering er vokset ud af reden på blot fem måneder og flyttet i nye lokaler.
Kun fem måneder efter etableringen af det nye selskab i JW Holding, JW Engineering, i marts 2008 er virksomheden vokset ud af reden hos JW Industri. Stor kundetilgang, pæn ordreindgang og et væld af forespørgsler har gjort, at man hen over sommeren er flyttet ind i den 1.000 kvadratmeter store naboejendom på Gartnervej 6, som i forvejen var ejet af koncernens grundlægger John Winther.

- Det er gået stærkere og bedre, end vi i vores vildeste positive fantasi havde turdet forestille os, siger salgschef Kjeld Nielsen, der sammen med Torben Ibsen, Erik Ottesen og John Winther er medstifter og partner i virksomheden.

- Partnering var et basalt grundelement for strategien i vores virksomhedsplan, og det er forklaringen på, at vi har fået så fin en start. Vi er i den grad i stand til at lave total- og specialløsninger for industrien, og den kendsgerning, at vi nu også har fået PM Automation med ind under JW-familien har gjort, at vi står helt unikt i forhold til vore konkurrenter på markedet, siger salgschefen.

Herudover er man nært tilknyttet yderligere en håndfuld andre nichevirksomheder på underleverandørniveau, som gør, at man er i stand til hurtigt at udvikle så godt som alle slags maskiner til industrien.

- Man må i den grad rose vore samarbejdspartnere for at have vist pionerånd i vores etableringsfase, siger Kjeld Nielsen.

I de nye lokaler er det lykkedes at få indrettet et særdeles kreativt miljø med plads til både kontorer, udvikling og montageafdeling. Et miljø, hvor både medarbejdere og kunder trives. Der er på alle måder højt til loftet, og det giver også plads til yderligere ekspansion, hvor man aktuelt står over for tre nyansættelser således, at man inden for kort tid venter at kunne have fuld beskæftigelse direkte og indirekte til 14 hele årsværk.

Kilde: JW Engineering

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093