23948sdkhjf

Anni blev ansat med en 4-års plan i hånden

- Det er absolut en turnaround-proces.

Sådan beskriver administrerende direktør Anni Dressø den udvikling, som hun står i spidsen for hos VL Staal.

I slipstrømmen af hendes ansættelse i oktober 2018 lancerede skorstensspecialisten en 4-årig strategiplan, der skulle vende minus til plus. Og planen følger skorstensproducenten nu til punkt og prikke.

Hun kalder selv planen for ret ambitiøs i forhold til den udvikling, som Esbjerg-virksomheden har været i, i en årrække med underskud fire år i træk.

-  Vi har fulgt planen i forhold til det offentliggjorte regnskab uden de store afvigelser, og det er vi godt tilfredse med. Vi forventer også en forbedring af resultatet i år, siger hun.

Lean og digitalisering

Planen er ganske enkel og fokuseret på nogle primære indsatsområder, som er optimering og digitalisering af processer. Det skal også give øget fokus på kvalitet – ikke kun produkt-, men også proceskvalitet, forklarer direktøren.

Midlet er blandt andet en lean-tilgang.

- Vi arbejder i et marked med stigende kundekrav, og derfor er vi også løbende nødt til at professionalisere virksomheden både på procesniveau, men også på medarbejderniveau, siger hun, og uddyber.  

- Det er både maskinprocesser, men også administrative og projektafviklingsprocesser i forhold til at optimere på tværs af værdikæden i forhold til projekter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094