23948sdkhjf

Hans Buch bidrager til unik applikation til vandrensning

Med et stort udvalg af komponenter fra Hans Buch har virksomheden Split Water Nordic bygget en unik applikation, der baner vejen for mere effektiv rensning af spildevand, og som effektivt fjerner PFAS og pesticider i drikkevand.

Applikationen er et automatisk vandbehandlingsanlæg, der sikrer mindre vandspild og kan spare kunderne for mange tusinde kroner årligt, når sekundær vand anvendes til eksempelvis toiletskyl og opvask.

Vandbehandlingsanlægget er skalerbart og er velegnet til mange industrier. Det muliggør for eksempel tilpasninger i større skalaer i centrale vandforsyningsanlæg og til mindre volumener i for eksempel etageejendomme, hvor fremtidens moderne byggerier vil ressourceoptimere ved blandt andet at genanvende og reducere spildevand.

Komplet sortiment fra europæiske producenter reducerer fodaftryk

Hans Buch har ydet teknisk produktrådgivning og leveret pumper, instrumentering og ventiler til vandbehandlingsanlægget med udelukkende europæiske producenter.

Det er en prioritering for Split Water Nordic i bestræbelserne på en bæredygtig forsyningskæde i både ophav og ydeevne, forklarer projektleder i Split Water Nordic, Alex-Sander Martin Christensen.

- Vi har i Split Water Nordic haft fokus på gode og holdbare komponenter i hele proceskæden. Vi kender Hans Buch som en stabil leverandør og med en prioritering af kvalitetsvarer, som kan skaleres efter vores behov, forklarer han, og tilføjer:

- Derudover har vi fokus på, at komponenterne bidrager til, at vores applikation er plads- og energioptimerende, så vi er gået efter produkter, der har høj ydeevne på mindst mulig plads og med mindst muligt energiforbrug.

Stolt leverandør af tekniske løsninger til industrien

Samarbejdet med Split Water Nordic er et af mange eksempler på, at Hans Buch stræber efter komplette løsninger, der giver unikke applikationer til den brede industri. Det forklarer CCO og divisionsdirektør for Hans Buch Industri, Rasmus Pedersen.

- Vores leverancer til Split Water Nordic, hvor vi har bragt vores brede tekniske viden og sortiment i spil i konceptfasen, giver kunden en totalløsning til et unikt koncept, som vi er stolte af at være en del af. Vi glæder os over den vækstrejse, som Split Water Nordic er på, og vi ser frem til det fortsatte, tætte samarbejde, siger han.

Split Water Nordics applikation har vakt interesse fra både store danske vandforsyningsanlæg, såvel som i udviklingsprojekter i mindre skalaer.

Konkret er vores svenske naboer i færd med udviklingsprojektet Rewaise, som er støttet af EU’s forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020. Projekt har installeret Split Water Nordics løsning i kælderen af en nybygget etageejendom til lokal reducering af vandspild og rensning af sekundær vand til anvendelse til for eksempel bad og toiletskyl.

Mange andre projekter venter for Split Water Nordic, som har travlt i produktionshallen, og samarbejdet med Hans Buch er derfor altafgørende for at kunne følge med efterspørgslen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142