23948sdkhjf

Elma Instruments overtager Sveriges førende

Elma Instruments konsoliderer sig i Norden. Med indgangen til oktober har Elma Instruments overtaget Sveriges ledende leverandør, Kimo Instrument Sverige AB. Det meddeler parterne i en pressemeddelelse.

- Kimo har en meget stærk position med afdelinger i både Stockholm og Göteborg og har i mere end 15 år været en af Sveriges ledende leverandører inden for salg og kalibrering af instrumenter og dataloggere til industri, ventilation og klima. Kimo fortsætter som selvstændigt selskab ligesom deres kompetente medarbejdere også fortsætter, lyder det i pressemeddelelsen.

Elma Instruments har i over 40 år været en af Skandinaviens førende distributører inden for test- og måleudstyr. Virksomheden er inde i en positiv udvikling og ekspanderer konstant. Kimo er derfor et godt match, der perfekt supplerer Elma Instruments sortiment og strategi.

Elma Instruments har afdelinger i København, Oslo og Stockholm og er en del af den svenske industrikoncern Indutrade, som bl.a. sælger måleudstyr, højteknologiske produkter og løsninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078