23948sdkhjf

Corona udskød ordrer: Nu er der fart på igen 

Tre måneder varede covid-19s påvirkning i første omgang.

For siden sommerferien har især det genrejste tyske marked trukket Caldan Conveyor ordremæssigt ud af corona-krisens klør.

- Det var relativt stille på ordreindgangen, men her fra juli, august og september er kunderne vågent op. Det hele blev udskudt tre måneder, siger Jens Calundan.

Caldan leverer transport og logistikløsninger, og mange af kunderne valgte at træde på bremsen for at se, hvor voldsom krisen blev, og hvor lang tid den varede i forhold til industrien, forklarer direktøren.

- Siden sommerferien har vi fået rigtig fint med ordrer, og mange af de store ordrer kommer faktisk fra Tyskland. Set fra vores synsvinkel bliver der igen trykket på knappen på de store anlæg i den tyske industri.

Nedsat tid og løn

Da corona-smitten lukkede verden ned, måtte Galten virksomheden også justere. Derfor indgik ledelsen en ordning med sine funktionærer om nedsat tid og løn. 

- Fremfor at afskedige medarbejdere og fordi vi ikke kunne få lønkompensationspakkerne til at passe, valgte vi at lave en kollektiv aftale, hvor alle vores funktionærer gik 20 procent ned i løn og fik en selvbetalt ugentlig fridag, forklarer Jens Calundan.

På grund af den kraftigt forbedrede ordreindgnag stopper aftalen fra 1. oktober.   

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094