23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny CFO hos Stansomatic

Claus Ransborg er blevet ansat som ny CFO/økonomi- og administrationschef hos stansevirksomheden Stansomatic i Billund.

Læs også: Stansomatic: Corona koster dyrt

- Jeg har glædet mig til at starte hos Stansomatic og jeg ser især frem til at blive en sparringspartner i produktionen og i administrationen. Jeg vil gerne vise, at økonomi ikke kun er en omkostning, men at det også er værdiskabende, siger Claus Ransborg.

Stansomatic er eksperter i udstansning af avancerede emner i tyndt metal og stål og producerer cirka 200 millioner stanseemner per år. Claus Ransborg vil blandt andet få ansvar for optimering og digitalisering af processer og arbejdsgange og vil være en sparringspartner for produktionen og administrationen.

Erhvervsmæssigt har han i sin aktive erhvervskarriere været ansat i ledende økonomi- og administrationsfunktioner hos Dong Energy, Siemens Wind Power, L-Tek og senest som produktchef og seniorkonsulent hos Reeft.

- Stansomatic er en robust virksomhed med nogle sunde kerneværdier. Det bliver rigtig godt. Jeg regner med at være her indtil jeg går på pension, slutter Claus Ransborg.

Claus Ransborg er 45 år, har boet i Billund i 15 år, men er født og opvokset i Vejle og har læst økonomi på Syddansk Universitet.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109