23948sdkhjf

Nyt om navne: DI ansætter ny chef for sine 18 regionalforeninger

Det er en leder, der kender DI’s 18 regioner, som nu overtager chefposten for DI’s regionalforeninger. Annette Christensen var nemlig fagleder og souschef i DI’s regionalforeninger frem til årsskiftet 2019/2020.

Læs også: Sammenlægning af Dansk Industri og Dansk Byggeri er trådt i kraft

- Stor erfaring med det regionale arbejde er blot ét af de gode argumenter for at give Annette Christensen ansvaret for DI’s regionalforeninger, hvor sammenlægningen med Dansk Byggeri giver helt nye muligheder for at udvikle området. Annette har gennem mange år i DI på meget kvalificeret vis varetaget forskellige opgaver, og hun har store, men realistiske ambitioner for fremtidens regionale samarbejde. Jeg er sikker på, at Annette er den helt rigtige til opgaven, siger Lars Sandahl Sørensen, administrerende direktør i DI.

Annette Christensen afløser Hanne Schou, som gennem mange år har ledet DI’s arbejde i regionalforeningerne, men nu har valgt at søge nye udfordringer.

Annette Christensen kommer fra et job som branchedirektør for Træ- og Møbelindustrien under DI. Hun ser med forventning frem til sit nye job.

- Jeg glæder mig meget til at være med til at udvikle vores regionale arbejde i samarbejde med vores medlemsvirksomheder rundt om i landet. Vi skal udnytte, at vi med sammenlægningen af DI og Dansk Byggeri får en fantastisk mulighed for at sætte endnu mere turbo på indsatsen for at sikre virksomhederne de bedst mulige vilkår på regionalt og lokalt niveau. Det glæder jeg mig til at arbejde for, siger Annette Christensen.

Annette Christensen har første arbejdsdag i sit ny job den 1. september 2020.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11