23948sdkhjf

Tandhjulsfabrik på vej mod sorte tal

Villiam Petersen, Tandhjulsfabriken Horsens er på vej mod bedre tider. De røde tal i 2010/2011 bliver afløst af overskud næste år.
Der var fremgang at spore i årsregnskabet hos den østjyske producent af tandhjul og transmissionsdele. Bruttoresultatet steg med 1,2 mio. kr. og endte på 11,2 mio. kr. i 2010/2011, og samtidig blev bundlinjen forbedret med 2,1 mio. kr. således, at resultat før skat blev et underskud på 3,3 mio. kr.

- Årets resultat er fortsat påvirket af den globale finanskrise, men som følge af yderligere tilpasning af virksomhedens forhold til markedsforholdene har det været muligt at bremse den negative udvikling i resultatet, skriver Villiam Petersen, Tandhjulsfabriken Horsens i sit årsregnskab.

Derfor forventer man også, at den positive udvikling fortsætter, og der kalkuleres med overskud i 2011/2012.

- Den generelle efterspørgsel efter virksomhedens produkter er stigende for næste regnskabsår, hvilket har betydet en øget ordrebeholdning. Samtidig forventes der fuld effekt i hele regnskabsåret af de løbende foretagne tilpasninger af virksomhedens forhold, skriver Villiam Petersen, Tandhjulsfabriken Horsens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109