23948sdkhjf

Nordjyske gear til skotsk værft

Mens det globale marked stadig er påvirket af Covid-19, er det lykkedes ME Production i Frederikshavn at få solgt endnu en gearkasse til det skotske værft MacDuff Shipyard Limited.

Det er det tredje 650HS Mekanord gearkasse, som ME Production skal levere til værftet inden for de sidste par år.

Denne gang skal gearet installeres i en nybygget trawler, der får navnet Venture IV. Gearkassen skal tilkobles med den store 1.471 kW Yanmar hovedmotor. Skibet forventes at blive søsat i efteråret 2021.

- Vi har et rigtig godt forhold til MacDuff, og har i de seneste år produceret og leveret flere 650HS gear til dem med stor succes. Derfor er vi naturligvis glade og stolte over, at de endnu engang har valgt, og det ser vi da som en blåstempling af vores gearkasser, udtaler ME Production sales manager, Claus Halberg Madsen.

Både ME Production og MacDuff er, som så mange andre i den maritime branche, ramt af Covid-19, og det er svært at forudsige fremtiden.

- Selv om vi er i en meget usikker tid med den igangværende coronapandemi, der har en dramatisk effekt på fiskeribranchen, så er vi yderst glade for at bringe dette projekt til enden. Vi er glade for at arbejde sammen med ME Production igen, da de arbejder meget detaljeorienteret og professionelt. Vi ser derfor frem til at få installeret endnu en Mekanord gearkasse i et skotsk fiskerfartøj, siger MacDuff Shipyards tekniske manager, Roy Morrison.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094