23948sdkhjf
>

MIR har trodset corona og fastholdt vækst

Thomas Visti er godt tilfreds med det kvartal, der blev hans sidste på posten som adm. direktør hos den odenseanske robotkomet MIR.

Selvom en omsætningsvækst på syv pct. kan lyde beskedent sammenlignet med tidligere vækstrater hos robotproducenten, er væksten hentet i et kvartal, hvor coronaen i den grad har sat vigtige markeder under pres. Ikke desto mindre lykkedes det MIR at sende omsætningen op på 73 mio. kr. i årets andet kvartal svarende til en vækst på 7 procent sammenlignet med perioden i 2018.

Det skriver Finans.

– Alt taget i betragtning – så er det rigtig positivt. Rigtig mange af vores markeder har været ekstremt hårdt ramt, men vi har været dygtige til at få nye markeder i den periode, så vi har hentet det tabte ind, siger Thomas Visti til avisen.

Han fremhæver det kinesiske marked som særligt hårdt ramt, mens der til gengæld har været godt gang i butikken i USA. Samtidig har MIR kastet sig over nye markeder, særligt indenfor desinfektionsrobotter, hvor flere producenter benytter Odense-virksomheden som underleverandør.

Regnskabsaflæggelsen bliver Thomas Vistis sidste i front for MIR. Ved udgangen af juli forlader han virksomheden, hvor Søren E. Nielsen, tidligere CTO i MIR, overtager direktørposten.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.094