23948sdkhjf

Granly Diesel går i land

Efter i 53 år at have leveret dieselmotorer til skibe og offshore, udvider Granly Diesel nu biksen med landbaserede generatoranlæg til produktion af nødstrøm.
Salget af amerikanske dieselmotorer af mærket Cummins til skibs- og offshoreindustrien i Danmark, på Grønland og Færøerne har i 53 år været i Granly Diesels varetægt.

Nu er det lykkedes Granly Diesel at få salg, montage og reparation af landbaserede generatoranlæg af samme mærke, Cummins, på sine hænder.

En naturlig udvidelse
Det vækker glæde i virksomheden.

- Vi har i mange år leveret dieselmotorerne til borerigge, vindmøllefartøjer og skibsindustrien. Nu har vi endelig fået forhandlingen af Cummins landbaserede anlæg i hus. Det falder jo helt naturligt, når vi har beskæftiget os i så mange år med Cummins, fortæller sales manager Ole Pilgaard, og fortsætter:

- Vi er jo godt rustede til opgaven og har jo efterhånden et ganske indgående kendskab til Cummins’ produkter.

Klar til udrykning 24-7
Ligesom til skibs- og offshore-industrien har Granly Diesel etableret en døgnservice, så man er klar til udrykning døgnets 24 timer.

- Da der er tale om nødstrømsanlæg til hospitaler, it-firmaer, fjernvarmeværker, så er det jo nødvendigt med en ordning, der sikrer, at indehaverne af generatoranlæggene til alle tider kan få teknisk hjælp og service, forklarer Ole Pilgaard.

Granly Diesel har endnu ikke modtaget nogen ordrer på de landbaserede anlæg, men der arbejdes på sagen.

- Folk skal jo lige finde ud af det først. Kendskabet til de landbaserede anlæg er jo ikke så stor endnu, slutter Ole Pilgaard, der dog understreger, at fokus fortsat vil være på skibs- og offshoreindustrien.

Granly Diesel er en del af Granly Gruppen, der også omfatter Esbjerg Shipyard, Granly Steel, Granly Marine, Granly Ejendomme og Ceropa A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078