23948sdkhjf

Wind Denmarks vicedirektør stopper

Wind Denmarks vicedirektør, Camilla Holbech, stopper pr. 3. juli 2020. I stedet tiltræder hun stillingen som sektorrådgiver på ambassaden i Hanoi, hvor hun skal være Udenrigsministeriets fronttrop på udvikling af havvindsektoren i Vietnam og bindeled i myndighedssamarbejdet mellem Vietnam og Danmark.

Det oplyser interesseorganisationen på sin hjemmeside.

- Sådan en beslutning er aldrig let at tage – særligt ikke, fordi jeg mener, at Wind Denmark nu mere end nogensinde spiller en afgørende rolle i at presse politisk på, for at tempoet i den grønne omstilling ikke taber pusten, udtaler Camilla Holbech.

Camilla Holbech har været ansat i Wind Denmark siden 2014, hvor hun som chefkonsulent har varetaget foreningens politiske arbejde på en bred vifte af områder, bl.a. planlægning og opstilling af landvind, europæisk energipolitik samt dialog og betjening af foreningens bestyrelse.

- Det er selvfølgelig en afsked, som jeg gerne ville have undgået, da Camilla gennem mange år og på flere områder har bidraget betydeligt til, hvor foreningen står den dag i dag. Samtidigt må jeg jo også erkende, at det bliver godt for havvindsektoren i Vietnam og givende for samarbejdet mellem de danske og vietnamesiske myndigheder, så danske kompetencer kan bane vej for en grøn omstilling af Vietnams energisektor, siger adm. direktør Jan Hylleberg og tilføjer:

- Jeg ønsker Camilla stort tillykke og god vind i det fremtidige eventyr - og føler både stolthed og glæde over, at vi kan sende en fagligt stærk og yderst kompetent dansk repræsentant til ambassaden i Hanoi, som skal danne fortrop og bindeled i det dansk-vietnamesiske energipartnerskab.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062