23948sdkhjf

Jensen bekræfter, at produktion flyttes hjem

Flytningen kommer dog til at koste på bundlinjen i 2011, konstaterer den bornholmske producent af industrivaskemaskiner i sit regnskab for tredje kvartal.
I tredje kvartal omsatte Jensen Group for 47,7 mio. euro (355,0 mio. kr.), hvilket er 4,3 % mindre end tredje kvartal 2010. I årets første tre kvartaler endte omsætningen på 164,9 mio. euro (1,2 mia. kr.) – eller 3,7 % mindre end i 2010.

Til gengæld ser det noget bedre ud fremadrettet. Ordrebogen ved udgangen af kvartalet er 42 % større end på samme tidspunkt sidste år. Virksomhedens ledelse vurderer, at størstedelen af ordrebeholdningen først vil få indvirkning i 2012.

Lavere driftsresultat
Samtidig bekræfter Jensen Group, at planerne om at flytte virksomhedens produktion i Schweiz hjem til Bornholm vil blive gennemført.

- Den lovbestemte forhandlingsprocedure vedrørende konsolideringen af den schweiziske produktion i de danske produktionsfaciliteter er tilendebragt. Bestyrelsen har analyseret de forskellige forslag og har besluttet at overføre den schweiziske produktion til den danske fabrik, skriver Jensen Group i periodemeddelelsen.

Virksomhedens ledelse vurderer, at rationaliseringerne vil påvirke driftsresultatet negativt med 2,5-3,0 mio. euro (19-22 mio. kr.) i 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079