23948sdkhjf

Metal 2012 lancerer kontaktbørs for udstillere og besøgende

Som den første danske messe i metal- og maskinindustrien lancerer Metal 2012 en kontaktbørs, hvor udstillere og besøgende online kan booke møder med hinanden.
Kontaktbørsen organiseres i samarbejde med nedværksorganisationen Enterprise Europe Network. Tiltaget sker som led i en klar prioritering og nytænkning i en branche, der for alvor skal tænke innovativt og arbejde sammen i forhold til blandt andet at få eksportmarkedet op i omdrejninger.

- Kontaktbørsen giver både udstillere og besøgende en række nye muligheder for en målrettet og effektiv messedeltagelse. Ud over muligheden for online at booke møder med interessante virksomheder, så er det også muligt automatisk at søge efter eksempelvis potentielle samarbejdspartnere, der har tilmeldt sig vores nye kontaktbørs, siger Carina Bruun, projektleder Danske Fagmesser

Bredere og bedre kontaktflade
Kontaktbørsen ligger online på www. metal2012.dk fra den 1. december under menupunktet mødebooking. Her udfylder hver enkelt virksomhed deres profil, og herefter kan der bookes møder med de øvrige, deltagende virksomheder, ligesom de kan booke møder med din virksomhed.

Samtidig har virksomhederne mulighed for at taste forskellige søgekriterier ind, så søgemaskinen kan matche ens virksomhed op med de virksomheder, der passer bedst til de indtastede søgekriterier.

- Når hver enkelt virksomhed har udvalgt, hvilke virksomheder de gerne vil mødes med, så genererer computeren automatisk et mødeprogram med tidspunkter og lokaler. Deltagerne mødes på korte uformelle møder, og det er vores intention, at dette nye tiltag giver både udstillere og besøgende en bredere kontaktflade end normalt samtidig med, at der kommer mere kvalitet ind i mødet med potentielle kunder, samarbejdspartnere mv., forklarer Carina Bruun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157