23948sdkhjf

Andresen Towers starter produktion i Nyborg

Logistiske muligheder og økonomi er de primære årsager til, at Andresen Towers vælger at placere sit hovedsæde og dele af produktionen på havnen i Nyborg.
Den fynske vindmølletårn-producent har besluttet at placere administrationen og aktiviteterne for overfladebehandling og montage af tårnelementer på Lindholm Havn ved Nyborg. Oprindelig var et areal ved siden af søsterselskabet Ib Andresen Industri i Langeskov tiltænkt den nye fabrik, men de logistiske muligheder og de økonomiske overvejelser har gjort placeringen på Lindholm Havn mere attraktiv.

- Der er i Nyborg gode muligheder for udskibning af færdige tårnelementer med Ro-Ro skibe eller i containere, som er et stort ønske hos vores kunde. Endvidere er der egnede arealer, som opfylder de krav, der er til især fundering af bygnings- og lagerarealer. Samtidig findes der gode og indflytningsklare kontorfaciliteter ved havnen, siger Tom Andresen, CEO hos Andresen Towers.

Sparer tocifret millionbeløb
Han tilføjer, at placeringen i Nyborg i forhold til Langeskov i øvrigt vil betyde en investeringsbesparelse på et tocifret millionbeløb grundet allerede befæstede arealer.

Placeringen omhandler ikke pladebearbejdningen og udrustning af delelementer og topsektion, der fortsat vil blive produceret i Langeskov.

Tårnaktiviteterne forventes samlet at give arbejde til ca. 100 mand, heraf størstedelen i Langeskov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109