23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
AGCO Danmark A/S
Roger Neil Batkin, Storbritannien, er indtrådt i bestyrelsen hos AGCO Danmark A/S i stedet for Heikki Juhan Ahdekivi, Finland (kilde: Børsen).

AGCO Danmark A/S er en del af AGCO Corporation, som er en af verdens største producenter og distributører af landbrugsmaskiner.

Dana
Bjarne Hansen, Marie Thygesen, Karen Marie Damberg og Klaus Klinggaard er alle indtrådt som bestyrelsesmedlemmer i Dana (kilde: JyllandsPosten).

Dana er a-kasse for selvstændige.

Dansk Industri
Lone Folmer Berthelsen er blevet ansat som chef for erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser i DI (kilde: Børsen).

DI er en erhvervsorganisation med 10.000 medlemsvirksomheder, der er aktive i medlemsforeninger, branchefællesskaber, regionalforeninger og udvalg.

Exhausto A/S
Bo Ankerfelt og Steen Hagelskjær er indtrådt i bestyrelsen hos Exhausto A/S i stedet for Peter Hermansen og Søren Mygind Eskildsen (kilde: Børsen).

Exhausto A/S udvikler, producerer og markedsfører aggregater med varmegenvinding, ventilatorer, emhætter og automatik til professionelt byggeri.

Fredericia Skibsværft El ApS
Torben Østergaard Nielsen er indtrådt i bestyrelsen (kilde: Børsen).

Glunz & Jensen A/S
Ulrik Gammelgaard og Henning Skovlund Pedersen er begge udtrådt af bestyrelsen hos Glunz & Jensen A/S. I stedet er Claus Demant og Jesper Bak blevet valgt ind. Bestyrelsen har konstitueret sig med og Søren Stensdal som formand og Lene Hall som næstformand.

Glunz & Jensen A/S producerer maskiner til trykkeribranchen.

Marius Pedersen A/S
Pascal Gauthier, Frankrig, er indtrådt i bestyrelsen for Marius Pedersen A/S i stedet for Denis Claude Marcellin Gasquet, Frankrig (kilde: Børsen).

Marius Pedersen er specialiseret i affaldshåndtering, men har også en entreprenørafdeling der tæller ca. 40 medarbejdere, som udfører opgaver for såvel private som offentlige bygherrer.

Siemens Wind Power A/S
René Dieter Jörg Umlauf, Tyskland, er udtrådt af bestyrelsen (kilde: Børsen).

Silvatec Skovmaskiner A/S
Oleg Boym, Rusland, er indtrådt i bestyrelsen hos Silvatec Skovmaskiner A/S i stedet for Andrey Volf, Rusland (kilde: Børsen).

Silvatec beskæftiger sig blandt andet med produktion, salg og service af skovningsmaskiner.

Zebicon A/S
Lene Frankov er udtrådt af bestyrelsen hos Zebicon A/S til fordel for Martin Riber Andersen (kilde: Biq.dk).

Zebicon beskæftiger sig med industriel 3D-scanning, 3D-måling og digitalisering.

WPH Teknik ApS
Christian Winther Poulsen er blevet ansat som salgsdirektør hos WPH Teknik ApS (kilde: Børsen).

WPH Teknik er leverandør af plade- og rørvarmevekslere, varmtvandsbeholdere, reguleringsventiler og automatik, ekspansionssystemer og delstrømsfiltere, instrumentering samt vakuumafluftere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219