23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A/S Chr. Boldsen
Michael Lassen Schmidt er blevet ansat som ny administrerende direktør hos A/S Chr. Boldsen.

A/S Chr. Boldsen er en grossistvirksomhed indenfor VVS og VVT, men har også kompetencer inden for indenfor hydraulik, svejsning, savning, stål, energi, vand og entreprenør.

Dansk Design Center
Arkitekt, designer og associate director i Arup, Nille Juul-Sørensen, er ansat som ny administrerende direktør i Dansk Design Center. Han overtager stillingen fra Christian Scherfig, der fratræder ved udgangen af april måned.

Nille Juul-Sørensen tiltræder som administrerende direktør for Dansk Design Center den 14. november

Dansk Erhverv
Mette Feifer er blevet udnævnt til ny markedsdirektør med ansvar for området Oplevelse & Velfærd, Søren Friis Larsen er blevet udnævnt til markedsdirektør med får ansvar for området Rådgivning og Videnservice, Lene Court-Payen er blevet udnævnt til udviklingsdirektør for den nyetablerede afdeling for Strategi, Udvikling og Organisationens interne HR. Derudover er Kristoffer Klebak blevet udnævnt til ny chef for EU og International Afdeling.

Dansk Erhverv er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening, der repræsenterer 20.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport.

DST-Kemi A/S
Thomas B. Hansen er blevet ansat som sales director hos DST-KEMI A/S i Kolding.

DST Kemi A/S udvikler og producerer miljøtilpassede affedtningsprodukter.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Lars Kolind, Michael Betto Vibe Fiorini og Niels Christian Nielsen er udtrådt af bestyrelsen til fordel for Kenn Ishii, Japan, Shigeru Koyama, Tyskland, og Senri Nagashima.

Kyocera Unimerco Tooling A/S er en international producent, distributør og servicevirksomhed inden for spåntagende bearbejdning.

Siemens Wind Power A/S
Jan Kjærsgaard er udnævnt til administrerende direktør for Siemens Wind Power A /S. Han overtager stillingen efter Jens-Peter Saul.

Tata Steel Denmark Byggesystemer A/S
Alexander Scott MacDonald, Storbritannien, Andrew Robert Black, Storbritannien, og Shaun Doherty Langedijk, Holland, er alle udtrådt af bestyrelsen til fordel for Pieter Strikwerda, Holland, Willem Faas, Holland, og Lars Philip Knudsen. Førstnævnte er indtrådt som formand.

WCB Ice Cream ApS
Ove Børge Dalum er udtrådt af bestyrelsen.

WCB Ice Cream ApS er en verdensomspændende leverandør af is-udstyr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109