23948sdkhjf

West Diesel indgår aftale med MAN

MAN’s high speed-motorer bliver en del af West Diesels katalog

West Diesel i Esbjerg er officielt blevet forhandler og servicecenter for MAN high-speed marinemotorer og reservedele for Danmark, Færøerne og Grønland.

Det skriver West Diesel i en pressemeddelelse.

Et tredje brand
– Med MAN highspeed-motorer i West Diesel produktportefølje, er vi stolte over at kunne præstere et fuldt marine motorprogram i high og medium speed, og i alle motoreffekter til fremdrivning, generator- og nødstrømsanlæg til hele flåden af forskellige typer skibe, udtaler West Diesels direktør Erling Sørensen.

– Med disse løsninger i vores program gør det os endnu stærkere i forhold til de forespørgsler og løsninger, vi kan tilbyde vores nye, som eksisterende kunder, fastslår han desuden.

West Diesel har i mange år været bredt repræsenteret med John Deere- og Mitsubi­shi-motorer til handels- og fiskerflåden. Det nye samarbejde med MAN er ifølge Esbjerg-virksomheden et naturligt led i strategien om udvidelse af motorprogrammet.

– MAN har valgt West Diesel, som dedikeret dansk marineforhandler til at varetage salg og service af highspeed motorerne i Danmark, hvilket er en opgave vi har taget imod med stor ydmyghed, lyder det slutteligt i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.16