23948sdkhjf

EnviDan leverer solidt regnskab

Den danske ingeniørvirksomhed kom ud af 2010/2011 med et tilfredsstillende regnskab og en forventning om kommende vækst.
EnviDan Holding ApS – som ejer 100 % af datterselskaberne EnviDan International A/S, EnviDan A/S og EnviDan Øst A/S samt 80 % af EnviDan Service A/S – leverede et solidt regnskab for 2010/2011.

Koncernen, hvis primære aktivitet er ingeniørvirksomhed med speciale i udvikling, planlægning, projektering og udførelse af anlæg inden for spildevandsområdet, kom således ud af regnskabsåret med et overskud på 5,2 mio. kr., hvilket er en stigning på 200.000 kr. i forhold til det forgangne år.

Bruttofortjenesten steg med 12 % til 41,2 mio. kr.

- Årets resultat og aktivitetsudviklingen er samlet set meget tilfredsstillende og ligger for de danske aktiviteter over det budgetterede. Derimod udviser de internationale aktiviteter samlet et økonomisk utilfredsstillende resultat, men vurderes på sigt at udvikle sig positivt, skriver ledelsen i årsrapporten.

Fusionerer danske selskaber
Det forklares blandt andet med, at den udenlandske afdeling fortsat er i en opbyggende proces, hvor man primært koncentrerer sig om projekter i Sverige, Malaysia og Kina.

- Udover fortsat at satse på udvikling inden for vores kerneområder, har vi startet to nye forretningsområder op inden for vandforsyning og biogas. Det vil forstærke vores miljøprofil og passer godt ind i markedsforholdene i Danmark. Samtidig vil det styrke os internationalt, siger administrerende direktør Simon Boel om forventningerne til 2011/2012, hvor man resultatmæssigt forventer et resultat på niveau med det afsluttede år.

Internt er der med starten af det nye regnskabsår gennemført en fusion af EnviDan Øst A/S med EnviDan A/S som det fortsættende selskab. Selskabet arbejder primært på det danske marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283