23948sdkhjf

Esko udvider maskinparken

Med nye maskiner fra Mazak kan Esko kombinere en række bearbejdningsprocesser i en og samme arbejdsgang - og det sparer tid og penge.
- Tidsforbrug på individuel opsætning og køretid er reduceret betydeligt med Mazak Nexus intelligente CNC-maskiner hos Esko. Kontrolsystemet og de fine programmeringsværktøjer sikrer, at vi hver gang opnår kortest mulige tidsforbrug frem til produktionsstart, skriver Esko i en pressemeddelelse.

Ifølge den nordjyske virksomhed opnår man med Mazak Nexus produktivitetsforøgelser på op til 50 % på stålemner og op til 70 % på aluminiumsemner. Det skyldes at både opsætningstid og produktionstid er blevet forbedret.

- Tiden der går fra ordremodtagelse til færdig produceret serie er dermed forkortet betydeligt og betyder blandt andet, at maskinfabrikken kan sikre on-time-delivery hvor som helst i Skandinavien og i Europa med ganske kort varsel, skriver Esko.

Maskinerne er udstyret med 3D-værktøjer, der sammen med en enkel og hurtig programmering gør det muligt at garantere ensartet kvalitet og præcision fra første til sidste enhed i en serie.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078