23948sdkhjf

Nilfisk-Advance opruster i Schweiz

Nilfisk-Advance styrker sin position i Schweiz gennem opkøb af alle Nilfisk-Alto-relaterede salgsaktiviteter fra F.T. Sonderegger AG.
Opkøbet skal ses som led i Nilfisk-Advance’ strategiske fokus på at komme tættere på kunden på det schweiziske marked for professionelt rengøringsudstyr.

Salget af Nilfisk-Alto’s produkter i Schweiz har hidtil været varetaget af importøren F.T. Sonderegger. Fra den 1. oktober 2011 har Nilfisk-Advance overtaget alle aktiviteter i F.T.Sonderegger relateret til Nilfisk-Alto.

Sikrer fortsat vækst
F.T. Sonderegger har været importør af Nilfisk-Advance varemærkerne Nilfisk-Alto, WAP og KEW i mere end 35 år og har opbygget et omfattende netværk af forhandlere i Schweiz.

- Med købet af Nilfisk-Alto Sonderegger AG styrker vi vores direkte salgsstyrke og kommer tættere på kunderne. Dette vil skabe nye muligheder og sikre vækst på det schweiziske marked, siger Jørgen Jensen, administrerende direktør i Nilfisk-Advance.

I alt 19 medarbejdere fra F.T.Sonderegger, som arbejder med Nilfisk-Alto-aktiviteter, bliver overflyttet til Nilfisk-Advance. Grundlægger og ejer af F.T.Sonderegger, Heinz Sonderegger, fortsætter som salgsdirektør for Nilfisk-Alto-forretningen og vil tage aktiv del i den fortsatte udvikling af forretningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14