23948sdkhjf

Nilfisk-Advance åbner selskab i Peru

Den 17. december åbner Nilfisk-Advance nyt salgsselskab i Lima, Peru og udvider dermed sin verdensomspændende forretning. Selskabet har nu egne salgsselskaber i 44 lande.
Nilfisk-Advance åbner nyt salgsselskab i Peru. Selskabet har base i Lima, og herfra vil det tilbyde salg og servicekontrakter til kunder i hele landet.

Åbningen af det nye kontor i Lima understreger Nilfisk-Advances globale tilstedeværelse med salgsselskaber i nu 44 lande verden over samt et stadigt voksende netværk af forhandlere i mere end 70 lande. Med selskabet i Peru øger Nilfisk-Advance samtidig sin tilstedeværelse på det central- og sydamerikanske marked, hvor der i forvejen er egne salgsselskaber i Mexico, Brasilien, Argentina og Chile.

- Latinamerika er et vigtigt strategisk marked for Nilfisk-Advance med voksende økonomier og stigende efterspørgsel efter professionelt rengøringsudstyr og totalløsninger. Vi ønsker at øge vores dækning af dette område og sætte nye høje standarder i branchen, og vi glæder os til komme tættere på kunderne i området, siger Jørgen Jensen, administrerende direktør i Nilfisk-Advance.

Peru er en af de hurtigst voksende økonomier i Sydamerika, og med åbningen af eget kontor i Lima vil Nilfisk-Advance komme endnu tættere på kunderne og møde det stigende behov for rengøringsprodukter af høj kvalitet. Nilfisk-Advance Peru vil tilbyde et bredt produktsortiment inden for højtryksrensere, gulvrengøringsmaskiner og professionelle støvsugere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081