23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny indkøbschef til Wila

Wila vil udvikle sin indkøbsfunktion og styrke ledelseslaget yderligere, og derfor har man ansat Brian Bach Kristensen som ny indkøbschef med virkning fra 1. februar.

- Til at understøtte Wila A/S’ vækstrejse har vi brug for en professionel, effektiv og ensartet indkøbsfunktion, og det er derfor med lige dele glæde og stolthed, at vi i dag kan præsentere Brian Bach Kristensen som vores kommende indkøbschef, udtaler CEO, Ilhami Alici.

- Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Brian, og ved, at vi i ham får en kapacitet, der er udviklingsorienteret og kender branchen og ikke mindst produkterne. Brian har erfaring med alle dele af moderne indkøb og er en god købmand, ligesom han på det personlige plan har en adfærd, nogle værdier og en tilgang til andre mennesker, som passer ind i Wila A/S’ måde at drive forretning på, fortsætter han.

Brian Bach Kristensen får ansvaret for den strategiske og operationelle ledelse af indkøbsafdelingen og indgår ligeledes i Wilas ledelsesgruppe.

Brian Bach Kristensen kommer fra en ledende indkøbsstilling hos Damstahl, hvor han har været ansat siden 2007. Han er 43 år og har mange års erfaring med salg, indkøb, forhandling og logistik og har tidligere været indkøber hos Løgstør Rør og Karl Dungs.

- Jeg glæder mig til jobbet som indkøbschef hos Wila A/S. For mig er det et ønskejob. Jeg har fået en meget interessant og udfordrende stilling i en virksomhed, der fortsat har et stort potentiale for vækst. Wila A/S går spændende tider i møde, og jeg glæder mig til at træde ind i ledergruppen og være med til at udvikle virksomheden fremover, siger Brian Bach Kristensen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109