23948sdkhjf

Kuka åbner nyt kontor i Danmark

Efterspørgslen efter Kukas robotter vokser støt i Danmark, og som et resultat blev det første danske kontor for nylig åbnet.

Investeringen på det danske marked betyder blandt andet, at der oprettes et Kuka College, der fungerer som et træningscenter for robotprogrammering.

- Vi har tidligere kun kunnet tilbyde dette på vores nordiske hovedkvarter i Göteborg og på vores finske kontor i Turku, men nu er efterspørgslen så stor, at vi også åbner et Kuka-College i Danmark, siger Jonas Glimdén, administrerende direktør for Kuka Nordic, i en pressemeddelelse.

Det nye kontor ligger i Silkeborg i nærheden af flere af Kukas danske kunder som for eksempel Grundfos. 

Ud over uddannelse i robotprogrammering og support til danske kunder vil Kukas robotter i nogle tilfælde blive konfigureret og programmeret til kunderne, således at de er forberedte til installation i deres produktion, hvilket betyder, at kundernes installationstid kan reduceres.

- Det øgede robotsalg på det danske marked vil gøre det muligt for os at være on-site og tilbyde hele vores udbud af tjenester på det danske marked, som vi håber, at kunderne vil sætte pris på, siger Jonas Glimdén.

Læs mere om: Kuka
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128