23948sdkhjf

Svensk stålgigant samler sine danske aktiviteter i Odense

Distributør af stål og metaller Tibnor etablerer nyt dansk hovedkontor i Odense – lager og servicecenter fortsætter uændret i Taulov.
Stål- og metalgrossisten Tibnor A/S flytter pr. 1. oktober sit danske hovedkontor fra Brøndby til Klokkestøbervej 18, Odense M. Samtidig lukkes de hidtidige salgskontorer i Viby J. og Odense S.

Tibnor A/S indgår i en stor svensk koncern, som sælger sine produkter til industrikunder i hele Danmark – blandt andet til mange af vindmølleindustriens underleverandører.

- Vi har af praktiske grunde valgt at samle de tre hidtidige kontorer på en ny adresse her i Odense, siger adm. direktør Søren Pliniussen.

- Ved at samle aktiviteterne midt i landet opnår vi nogle geografiske fordele, fordi hovedparten af vores kunder befinder sig vest for Storebælt. Og da vores lager og servicecenter i Taulov allerede ligger optimalt, sker der ingen ændringer med det.

Specialister samles
Søren Pliniussen forklarer, at firmaet fremover kan yde en bedre kundebetjening, når alle specialister er samlet. Det betyder nemlig, at kunderne fremover kun behøver at henvende sig ét sted.

- De ansatte vil dermed kunne arbejde mere rationelt samtidig med, at Tibnor får lettere ved at tilbyde kunderne flere færdige løsninger og en højere forædling af de enkelte varer.

- Et par dobbeltfunktioner overflødiggøres som følge af flytningen til Odense. Det betyder, at vi i den danske del af Tibnor fremover har 30 medarbejdere i stedet for 35, oplyser direktøren.

Det danske Tibnor A/S ejes af Tibnor AB og indgår i det svenske stålværk SSAB, som er Nordens største distributør af stål og metaller.

Tibnor-koncernen har i alt ca. 1.000 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094